Instructie video's

Want je wilt toch graag zien
wat je moet doen!

De basis functies in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je de basis functies van InDesign uit.


Nieuw bestand aanmaken in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je een nieuw bestand aanmaakt in InDesign.


Het instellen van afloop in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je afloop toevoegt aan het document.


Pagina-indeling en kolommen in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video laten we je verschillende pagina-indelingen en het instellen van kolommen zien.


Kleurenstalen maken in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je verschillende kleuren(stalen) aan kunt maken in InDesign.


Resolutie en afbeeldingen in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je meer uit over resolutie en hoe je afbeeldingen kunt koppelen in InDesign.


Een ledenlijst maken in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je een ledenlijst maakt in InDesign.


Schudbladen opmaken in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je schutbladen kunt opmaken en op de juiste manier kunt exporteren. Download de joboptions.


Cover en rugdikte in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je op de juiste manier de cover opmaakt.


Vector bestand aanmaken in Illustrator

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je een vector bestand aanmaakt in Illustrator.


Tekst in steunkleur of lettercontour zetten in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je tekst in steunkleur kunt zetten of juist de tekst als lettercontour kan instellen in InDesign.


Een boek aanmaken in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je een boek kunt aanmaken.


Exporteren naar PDF in InDesign

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je het document op de juiste manier exporteert naar PDF. Download de joboptions.


Een pakket maken in InDesign

 

Hulp nodig bij het maken van een boek, almanak, jaarboek of magazine in InDesign? In deze video leggen we je uit hoe je een pakket maakt van een InDesign document.